School met de Bijbel de Zaaier – Kerkstraat 6 – 5321 TN Hedel – Tel 073-5991783

School met de Bijbel de Zaaier

Aanmelden

Aanmelden

Als u een kind heeft dat het komend jaar vier wordt, kunt u uw kind aanmelden voor de basisschool. Op De Zaaier hebben we een Voorschool. De doelgroep van onze Voorschool bestaat uit de kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Aanmelden Basisschool

Als u een kind heeft dat het komende jaar vier wordt, krijgt u van de gemeente Maasdriel een brief. Daarin staat dat u uw kind bij een school moet aanmelden. U kunt daarvoor een afspraak maken met de directie. Voor uw kind 4 jaar wordt mag het vier morgens voor kennismaking naar school komen. Uw kind wordt dan door de juf uitgenodigd. De dag na de vierde verjaardag begint dan de eigenlijke schoolperiode voor uw kind. Als uw kind na 1 oktober vier jaar wordt en naar school komt, komt het in groep 0. Deze groep komt alleen de morgens naar school. In de maanden december, juni en juli hanteren we een leerlingenstop. 

Voor het aanmelden van nieuwe leerlingen kunt u ons bellen of een mail sturen. Is het uw eerste kind dan kunt u, indien gewenst, een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en inschrijving. Heeft u al kinderen op school, dan kunt u bij de leerkracht van groep 1 en 2 of bij de directeur een inschrijvingsformulier krijgen.

Ook kunt u het inschrijfformulier downloaden (zie onderstaande link) en ingevuld aan de directeur geven. Dit formulier dient u ingevuld en ondertekend in te leveren bij de school. U kunt het ook per post aan ons toezenden. Als het uw eerste kind betreft maken we graag kennis door middel van een gesprek. Bel ons dan even voor een afspraak, dan maken we zo snel mogelijk tijd voor u.

Het formulier kunt u hier downloaden. Vult u het formulier liever digitaal in? Vraag gerust een Word-exemplaar aan bij onze directeur A. (Arnold) van Ooijen.